Na het geschikt maken van de stal voor niet agrarische activiteiten en het creƫren van een gastenverblijf willen we vanuit de boerderij onze id11 activiteiten verder vorm geven en kunstenaars weer ruimte bieden om (nieuw) werkt te realiseren en te presenteren in relatie tot de unieke omgeving die de Noordoostpolder biedt en/of de specifieke ruimte, bestaande uit de oorspronkelijke stallen. De maak- en presentatieplek zijn hierbij verbonden met elkaar. Waarbij id11 als maak- en presentatieplek voor hedendaagse professionele kunstenaars een pioniersfunctie vervult in de Noordoostpolder.

Voor de periode januari tot en met juni 2018 zijn beeldend kunstenaars Wies Noest (januari), Rosa Everts(februari) Lineke Hansma-Imthorn (april), Marie Claire Krell (mei) en Wouter Sibum (juni) uitgenodigd. Steeds in het laatste weekend van de maand is het werk zichtbaar voor het publiek; 27/28 januari, 24/25 februari, 24/25 maart, 28/29 april, 26/27 mei en 23/24 juni op zaterdag van 13.00-17.00 uur en zondag van 13.00 – 16.00 uur. Met op zondag aansluitend een maandelijks (semi) akoestisch optreden tijdens de Moo Sessions.